In de loop der jaren heeft het bedrijf KIN Installatietechniek uit Rijen een uitgebreide kennis op het gebied van allround installatietechniek weten op te bouwen. In heel Zuid Nederland staat KIN Installatietechniek bv bekend als een bekende en betrouwbare partij voor verschillende soorten installaties. Een welbekende partij op het gebied van installatietechniek met meer dan 80 werknemers en een omzet van rond de 15 miljoen euro.

DGtC

KIN Installatietechniek bv is onderdeel van DGtC een toonaangevende groep dienstverlenende bedrijven op het gebied van installatietechniek. DGtC heeft een decentraal ingerichte organisatie met een organisatie bestaande uit algemeen management en een technisch management. De verschillende bedrijven van DGtC hebben een grote zelfstandigheid en autonomie. Net zoals KIN hebben alle andere bedrijven ook een lange historie. DGtC werd in 1997 opgericht als holdingmaatschappij van verschillende bedrijven in de techniek. Inmiddels is DGtC tot een toonaangevende speler in de technische dienstverlening uitgegroeid.

KIN Installatietechniek bv een allround speler

Met meer dan 100 jaar ervaring in de installatietechniek heeft KIN Installatietechniek bv zich inmiddels op de markt weten te zetten als een allround installatiebedrijf. Daarnaast heeft KIN Installatietechniek zich op verschillende gebieden gespecialiseerd waaronder systeemintegratie, werktuigbouw en regeltechniek.

Niet alleen op het gebied van installatietechniek maar ook op het gebied van sectoren is KIN van vele markten thuis. Kin Installatietechniek heeft ervaring met installatietechniek van kantoren, industrie en overheid tot sport en gezondheidszorg en woningbouw. KIN installatietechniek is eigenlijk overal waar installatietechniek nodig is in te zetten.

Kenmerken van KIN Installatietechniek

Innovatie

KIN staat bekend als een innovatieve partij, wat geheel te danken is aan de innovatieve mentaliteit van het personeel. Wanneer medewerkers van KIN voor een probleem staan waar zij niet direct een oplossing voor hebben, dan zorgen zij voor een oplossing. De holding DGtC zorgt daarbij ook voor een extra steun in de rug. Doordat er verschillende installatiebedrijven onder één dak vallen, is er erg veel kennis in huis. Deze kennis zorgt ervoor dat er vaak snel voor een goede oplossing gezorgd kan worden.

Duurzaamheid

KIN installatietechniek is zich ook erg bewust van het milieu, en besteedt daarom veel aandacht aan duurzaamheid. Een bedrijf die geïnteresseerd is in duurzame oplossingen krijgt daarom van KIN Installatietechniek bv alle ruimte en mogelijkheden. Naast de gebruikelijke dienstverlening op het gebied van duurzame installatietechniek gaat KIN ook nog een stapje verder. KIN biedt bedrijven ook adviezen op het gebied van subsidieregelingen die mogelijk zijn bij duurzame installaties.

Kwaliteit

KIN Installatietechniek maakt bij haar werkzaamheden gebruik van de aller nieuwste technieken. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat het hooggekwalificeerd personeel continue wordt bijgeschoold. KIN Installatietechniek bv kan daarom zorgen voor optimaal functionerende installaties, die bij goed onderhoud jarenlang mee gaan.

© Copyright 2019. Powered by WordPress